Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.12.2019
Veselé Vánoce
Krásné prožití svátků, klid a pohodu přeje tým Brulik.cz číst celé
09.11.2019
Black Friday je tady! Sleva 25%
Black Friday je tady! Uplatněte slevový kód "BRULIK25" a získejte slevu 25% z hodnoty objednávky na veškerý sortiment. Dárkové balení ZDARMA na všec... číst celé
02.11.2019
Doprava ZDARMA při objednávce nad 999,-Kč !
Při objednávce nad 999,- Kč je doprava úplně zdarma. Při vložení zboží do košíku se automaticky zobrazí lišta s idikací - kolik zbývá do bezplatné do... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.10.2019 Blog
PÉČE O STŘÍBRO
Šperky vyrobené z tohoto kovu mají sklon v průběhu času blednout, tak aby vaše stříbrné prsteny nebo náušnice získaly svůj původní lesk, musí být vyči... číst celé
12.09.2019 Blog
JAK VYBRAT DĚTSKÉ ŠPERKY: SAMOSTATNĚ NEBO S DÍTĚTEM?
Nejmladším dívkam je třeba vybírat šperky, které si nemohou samy sundat - náušnice nebo přívěšek. Od pěti - šesti let si můžete začít vybírat šperky ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu brulik.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu brulik.cz
  1. Společnost MARVOK PREMIUM, s.r.o., se sídlem U hranic 3419/12c, IČ 08346011, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 317380 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo

  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností MARVOK PREMIUM, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Další osoby podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy (Česká pošta a.s., Zásilkovna, DPD, PPL...)


      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

     

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@brulik.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky brulik.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

PÉČE O STŘÍBRO
19.10.2019 Blog
PÉČE O STŘÍBRO
Šperky vyrobené z tohoto kovu mají sklon v průběhu času blednout, tak aby vaše stříbrné prsteny nebo náušnice získaly svůj původní lesk, musí být vyči... číst celé
JAK VYBRAT DĚTSKÉ ŠPERKY: SAMOSTATNĚ NEBO S DÍTĚTEM?
12.09.2019 Blog
JAK VYBRAT DĚTSKÉ ŠPERKY: SAMOSTATNĚ NEBO S DÍTĚTEM?
Nejmladším dívkam je třeba vybírat šperky, které si nemohou samy sundat - náušnice nebo přívěšek. Od pěti - šesti let si můžete začít vybírat šperky ... číst celé
STŘÍBRNÉ ŠPERKY PRO DĚTI
07.09.2019 Blog
STŘÍBRNÉ ŠPERKY PRO DĚTI
Každý šperk má svůj vlastní jedinečný design a Vy můžete vybrat přesně to, co je pro vaše dítě nejvhodnější. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz